Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
BİR MİLLETİ YOK ETMEK


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

İnançlara siyaseti soktular, dindar nesil deyip kindar nesil ürettiler, maneviyatımızı kendi emelleri doğrultusunda kullandılar, milleti Deist ve Ateist yaptılar.

Ticarete siyaseti soktular, devletin 80 yıllık mirasını yiyip bitirdiler, milleti faize boğdular, borçlandırdılar ve ekonomiyi tarihin en kötü durumuna getirdiler.
Askeriyeye siyaseti soktular, 2000 yıllık gelenekleri olan güçlü ve karakterli bir orduyu, kumpaslarla, entrikalarla, iftiralarla çökertip perişan ettiler.
Adalet sistemine siyaseti soktular, Hakim ve Savcıları, sürgünlerle, tayinlerle ve açığa alma tehditlerle siyasilerin kulu kölesi yaptılar, yargıyı güvensiz hale getirdiler.
Eğitim sistemine siyaseti soktular, bir türlü beceremeyip, 8 kez sistem değiştirerek çocuklarımızı diplomalı cahil hale getirdiler. Biat kültürünü sistematikleştirmeye çalıştılar, tek tip insan nesli hevesine girerek hepten içine ettiler.
Devlet işlerine siyaseti soktular, kendi adamlarını liyakat gözetmeksizin iş başına getirip binlerce yıllık devlet geleneğini ve ulus bilincini alaşağı ettiler.
Sınav sistemine hile soktular, insanların kaderiyle ve ekmeğiyle oynadılar, güven ortamını yıktılar, kendinden olanları kaydırıp bir nesli heba ettiler.
Çalışma hayatına siyaseti soktular, sendikaları bitirdiler, taşeron zulmüyle insanları köleliğe razı ettiler, istihdamı kendilerine kullanıp milletin çocuklarını açlığa, işsizliğe ve ölüme yolladılar.
Tarımı bitirdiler, üretimi bozdular, turizmi yok ettiler, fabrikaları yandaşlara peşkeş çektiler, zengini daha zengin, fakiri daha yoksul hale getirdiler.
Yabancı ülkelerle dostluk ve rekabet yerine düşman olmayı tercih edip ülkenin itibarını ve güvenilirliğini yok ettiler.
Ülkenin tarihini değiştirmeye kalktılar, kendi emellerince yalan bir tarih inşa etmeye kalktılar, geçmişimizi şaibe altına soktular.
Spora siyaset soktular, şikelerle, kayırmalarla futbolu bitirdiler, şampiyonu belirlediler, hakemleri kanalize ettiler, en sonunda yabancıların top oynadığı, Türk çocuklarının da izleyici olduğu ligler inşa edip, sonuçlara müdahale ederek güven ortamını bozdular.
Geldiğimiz noktada, insanlarımızı böldüler, ötekileştirdiler, yaftaladılar, şeytanlaştırdılar, birbirine düşman ettiler, sosyal hayatı bitirdiler, milli ve manevi değerlerimizi dejenere ettiler.
Umutlarını yitirmiş bir halk, gelecekten beklentisi kalmamış bir gençlik, ahlaki vasıflarını yitirmiş, her türlü rezilliği yaşamaktan ar etmeyen bir yolum inşa ettiler.
Zinayı serbest bırakıp, faizi helal hale getirip, mukaddesatı kendi emellerine alet edip toplumun dibine dinamit koydular. 
Milletin genleriyle, o kadar çok oynadılar ki, saatlerce yazsam inanın bitiremem.



Bu yazı 602 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI